Bărbat din Hangu dispărut de acasă

Admin
de Admin noiembrie 29, 2021 14:45

Bărbat din Hangu dispărut de acasă

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Secției de Poliției Rurală Bicaz continuă activitățile de căutare în vederea depistării numitului ANDONESCU VASILE, de 55 ani, dispărut la data de 22 noiembrie 2021.

barbat din hangu disparut de acasaLa data de 26 noiembrie, în jurul orei 20.00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz au fost sesizați de către un bărbat, de 53 de ani, din Hangu, cu privire la faptul că, la data de 22 noiembrie 2021, fratele său ANDONESCU VASILE, în vârstă de 55 de ani, din Hangu, a părăsit în mod domiciliul și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălţime – 1.60 -1.69 m, greutate – 60-69 de kilograme, păr grizonat, tuns scurt, ochi albaștri.

La momentul dispariției, acesta era îmbrăcat cu un pulover albastru, geacă tip camuflaj, pantaloni gri, fiind încălțat cu cizme din cauciuc, iar pe cap purta o căciulă neagră.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza localității Hangu, precum și în locurile cunoscute ca fiind frecventate de acesta, în continuare fiind desfășurate activități specifice în vederea depistării acestuia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!


Admin
de Admin noiembrie 29, 2021 14:45
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns