Adolescent din comuna Dochia dispărut de acasă

Admin
de Admin februarie 5, 2023 12:55

Adolescent din comuna Dochia dispărut de acasă

La data de 3 februarie, în jurul orei 21:45, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești au fost sesizați de către o femeie, de 40 de ani, din Dochia, cu privire la faptul că, fiul său APĂVĂLOAIE ALIN MARIAN în vârstă de 13 ani, din Dochia, a părăsit în mod voluntar domiciliul la data de 28 ianuarie, și nu a mai revenit până în prezent.

adolescent disparut de acasa comuna DochiaSemnalmente: înălţime – 1. 50 m, greutate – 40 de kilograme, constituție atletică, păr șaten, ten măsliniu.

La momentul dispariției acesta era îmbrăcat cu o geacă de iarnă, model camuflaj de culoare verde cu maro și negru și pantaloni tip jeans de culoare albastru.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza localității Dochia și a localităților limitrofe, în continuare fiind desfășurate activități specifice în vederea depistării acestuia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.

 

 


Admin
de Admin februarie 5, 2023 12:55
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns