Adolescent de 14 ani, din Tămășeni, dispărut de acasă

Admin
de Admin octombrie 2, 2022 15:55

Adolescent de 14 ani, din Tămășeni, dispărut de acasă

Polițiștii nemțeni caută un adolescent, de 14 ani, care a plecat de acasă și nu a mai revenit. Persoanele ce pot oferi informații care să conducă la găsirea acestuia, sunt rugate să sune la numărul unic de urgenta 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de politie.

La data de 30 septembrie 2022, ora 16.30, polițiștii Secției de Poliție Rurală nr 3 Săbăoani au fost sesizați de către o femeie, din municipiul Roman, despre faptul că, în cursul zilei de 28 septembrie, în jurul orei 18.00, nepotul său, TEODOR NECULAI-ALEXANDRU, de 14 ani, a plecat de la domiciliul unui prieten din comuna Tămășeni și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălțime – 1,55 metri, greutate – aproximativ 45 de kg, ten alb, ochi verzi, fără semne particulare.

La momentul plecării, minorul purta pe cap o șapcă de culoare albastră cu inscripția NIKE, și era îmbrăcat cu o vestă de culoare maro îmblănită și un hanorac de culoare gri cu buzunare verzi, pantaloni tip trening de culoare verde cu dungă neagră pe lateral, fiind încălțat cu teniși de culoare alb și negru.

Persoanele care pot oferi informații care să conducă la găsirea acestuia, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.


Admin
de Admin octombrie 2, 2022 15:55
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns