L-ați văzut? Un bărbat din Săbăoani este căutat de familie.

Admin
de Admin aprilie 12, 2022 15:07

L-ați văzut? Un bărbat din Săbăoani este căutat de familie.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Secției de Poliție Rurală Săbăoani continuă activitățile de căutare în vederea depistării numitului Percă Aurel, de 27 ani, dispărut la data de 7 aprilie 2022.

perca aurel din sabaoaniLa data de 11 aprilie, în jurul orei 19.30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani au fost sesizați de către un bărbat, de 61 de ani, cu privire la faptul că, la data de 7 aprilie 2022, fiul său PERCĂ ANTONEL, în vârstă de 27 de ani, din Săbăoani, a părăsit în mod voluntar domiciliul și nu a mai revenit până în prezent.

Din verificările preliminare efectuate de polițiști a reieșit că tânărul a mai părăsit domiciliul în repetate rânduri, revenind la scurt timp.

Semnalmente: înălţime – 1.80 m, greutate – 85 de kilograme, păr tuns scurt, brunet, ochi căprui.

La momentul dispariției, acesta era îmbrăcat cu o geacă din fâș albastră, pantaloni de trening maro, fiind încălțat cu pantofi negri.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza comunei Săbăoani și a localităților limitrofe, precum și în locurile cunoscute ca fiind frecventate de acesta, în continuare fiind desfășurate activități specifice în vederea depistării tânărului.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!


Admin
de Admin aprilie 12, 2022 15:07
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns