Accident între un TIR, o autoutilitară și un autoturism la Săbăoani

Admin
de Admin februarie 8, 2023 08:38

Accident între un TIR, o autoutilitară și un autoturism la Săbăoani

Marți, 7 februarie, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier pe E 85, în comuna Săbăoani. În evenimentul rutier au fost implicate un autoturism, un autotren și o autoutilitară.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri și SAJ Roman.

Până la sosirea forțelor de intervenție s-au autoevacuat 3 persoane, conducătorii auto implicați în eveniment.

În urma evenimentului rutier, o persoană din autoutilitară (pasager) a rămas încarcerată.

Pompierii, cu ajutorul echipamentelor specifice, au acționat pentru descarcerarea unui bărbat în vârstă de aproximativ 26 de ani. Acesta a fost preluat, în stare stabilă, de un echipaj SAJ pentru a fi transportat la CPU Roman.

Conducătorul autoturismului, un bărbat de 25 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind preluat de un echipaj SAJ și transportat la CPU Roman.

”Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, un TIR condus de un bărbat, de 58 de ani, din județul Vrancea, ce se deplasa din direcția Hanul Ancuței spre Castelul de apă fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și ar fi intrat în coliziune cu un autoturism și o autoutilitară ce circulau din sens opus. În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea unei tânăr, de 26 de ani, din Nisiporești, pasager în autoutilitară si a conducătorului autoturismului, de 25 de ani, din județul Iași”, a declarat sinsp. Ramona Ciofu – IPJ Neamț.

Traficul a fost blocat temporar pe ambele sensuri.

Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor. SDN a acționat pentru curățarea carosabilului de elementele rezultate în urma evenimentului rutier, pentru ca traficul să fie reluat în condiții de siguranță.


Admin
de Admin februarie 8, 2023 08:38
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns