Accident rutier în Roman, 3 minori au fost răniți

Admin
de Admin aprilie 7, 2023 21:17

Accident rutier în Roman, 3 minori au fost răniți

Prin apel la 112, astăzi, 7 aprilie,  în jurul orei 17:45, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui eveniment rutier în care au fost implicate două autovehicule pe strada Mihai Viteazul în municipiul Roman. În cele două autovehicule se aflau 7 persoane.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție medicale de la Detașamentul de pompieri și SAJ Roman. Până la sosirea forțelor de intervenție toate persoanele s-au autoevacuat.

Trei minori în vârstă de 9, 10 și 12 ani au primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la membrii echipajelor SMURD TIM și SAJ ulterior fiind transportați la CPU Roman.

”Din primele cercetări a reieșit că, în timp ce un bărbat, de 52 de ani, din Doljești, conducea un autoturism, pe bulevardul Roman Mușat, ajuns în apropierea intersecției cu strada Mihai Viteazul, nu ar fi respectat semnificația indicatorului Cedează Trecerea, intrând în coliziune cu o autoutilitară, condusă de un bărbat de 36 de ani, din județul Iași”, a declarat insp. Ramona Ciofu, purtător de cuvânt IPJ Neamț.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.


Admin
de Admin aprilie 7, 2023 21:17
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns