Adolescentă din Roman dispărută de acasă

Admin
de Admin martie 28, 2022 12:10

Adolescentă din Roman dispărută de acasă

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Poliției municipiului Roman continuă activitățile de căutare în vederea depistării numitei NEAGU PETRONELA ELENA, în vârstă de 17 de ani, din Roman dispărută la data de 26 martie.

adolescenta disparuta de acasa romanAstăzi, 27 martie, în jurul orei 11.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați de către o femeie, de 59 de ani, din Roman, cu privire la faptul că, la data de 26 martie 2022, nepoata sa NEAGU PETRONELA ELENA, în vârstă de 17 de ani, a părăsit în mod voluntar domiciliul mătușii sale și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălţime – 1.65 metri, greutate – 55 de kilograme, ochi căprui, păr castaniu, lung.

La momentul dispariției, aceasta era îmbrăcată cu o fustă tip jeans de culoare albastră, pantaloni de culoare albastru deschis, o geacă de culoare neagră, fiind încălțată cu adidași cu motive florale, iar pe cap purtând o bentiță de culoare roz.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Roman, precum și în locurile cunoscute ca fiind frecventate de aceasta, în continuare fiind desfășurate activități specifice în vederea depistării persoanei în cauză.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.


Admin
de Admin martie 28, 2022 12:10
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget