3 victime din 2 accidente rutiere în zona Roman

Admin
de Admin martie 20, 2021 09:09

3 victime din 2 accidente rutiere în zona Roman

Ieri, 19 martie, în jurul orei 16: 30, pompierii au fost alertați să intervină la un accident rutier produs pe E 85  pe raza localității Traian, comuna Săbăoani.

În urma accidentului rutier produs între două autoturisme a rezultat o victimă încarcerată.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Roman cu o autospecială pentru descarcerare,  o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD TIM.

Pe timpul deplasării către locul solicitării,  pompierii au oprit la un alt accident rutier produs pe E 85, în apropierea depozitului Lidl (la intersecția cu localitatea Tămășeni).

Autospecială pentru descarcerare și ambulanța SMURD TIM și-au continuat deplasarea către locul solicitării,  iar autospecială de stingere a rămas la locul accidentului,  solicitându-se în sprijin o ambulanță SMURD și două echipaje cu ambulanțe de la SAJ.

Accidentul rutier s-a produs între două autoturisme, rezultând două victime. Pompierii au acordat măsurile de prim ajutor unei victime aflată în stare gravă, până la sosirea unui echipaj SAJ.

Victimele acestui accident rutier, două tinere, au fost preluate de echipaje de la SAJ și SMURD și transportate la CPU Roman.

La accidentul rutier produs în localitatea Traian,  pompierii au găsit o persoană încarcerată,  ca urmare a coliziunii dintre două autoturisme. Cu ajutorul echipamentelor și procedeelor specifice,  pompierii au scos dintr-un autoturism șoferul, un tânăr de 22 de ani. Acesta a primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD,  după care a fost transportat la CPU Roman.

Militarii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor, au curățat și degajat carosabilul de elementele rezultate în urma accidentului rutier.


 

Admin
de Admin martie 20, 2021 09:09
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget