Un tânăr a accidentat un minor de 5 ani și a părăsit locul accidentului

Admin
de Admin august 12, 2019 12:48

Polițiștii rutieri au identificat și reținut pentru 24 de ore un tânăr, de 19 ani, din Piatra Neamț, care a părăsit locul accidentului, fără încuviințarea poliției, după producerea unui eveniment rutier. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Neamț.

Vineri, 9 august, în jurul orei 19:00, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe Alexandru Lăpuşneanu din Piatra Neamț, soldat cu rănirea unei persoane.

Din primele cercetări a reieșit că, șoferul unui autoturism a surprins și accident un minor, de 5 ani, din Piatra Neamț. care s-ar fi angajat în traversarea străzii printr-un loc nepermis și fără să se asigure. În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a minorului, care a fost preluat și transportat la spital în vederea primirii de îngrijiri medicale de specialitate.

Imediat după producerea evenimentului rutier, conducătorul autoturismului a părăsit locul accidentului, fără încuviințarea poliției.

În urma investigațiilor efectuate, în jurul orei 20:30, polițiștii au reușit depistarea și identificarea conducătorului auto în cauză, un tânăr de 19 ani, din Piatra Neamț, pe care l-au condus la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Tânărul a fost condus la spital, unde, în prezenţa personalului medical, a refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

Totodată, polițiștii l-au testat cu aparatul drugtest, iar rezultatul a indicat o valoare pozitivă, fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a prezenței substanţelor psihoactive.

Fiindu-i probată activitatea infracțională, tânărul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Neamț.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării activității infracționale a celui în cauză, sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției, refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice şi conducerea unui vehicul sub influenţa unor substanţe psihoactive.

Astăzi, tânărul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.


Admin
de Admin august 12, 2019 12:48
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: telemneamt@gmail.com.