Tânără din Roman dispărută de acasă

Admin
de Admin octombrie 22, 2019 13:36

tulbure eugenia tatiana disparuta de acasaPoliţiştii Serviciului de Investigații Criminale şi cei ai Secției de Poliție Rurală Dulcești continuă activităţile de căutare în vederea depistării numitei TULBURE EUGENIA TATIANA, de 25 de ani, dispărută la data de 18 octombrie 2019.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Dulcești au fost sesizați, la data de 20 octombrie, de către un bărbat, de 33 de ani, din Horia, cu privire la faptul că concubina sa TULBURE EUGENIA TATIANA, de 25 de ani, din Roman, a plecat de la domiciliu, în data de 18 octombrie, şi nu s-a mai întors.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că tânăra a mai părăsit domiciliul în luna ianuarie şi iunie 2019.

Semnalmente: înălțime – 1,65 m, greutate – 48 de kilograme, corpolență atletică, ochi căprui, faţă ovală, păr brunet lung. Tânăra prezintă o cicatrice postoperatorie în zona stângă a abdomenului.

La momentul dispariţiei, aceasta era îmbrăcată cu o geacă neagră, hanorac crem închis, blugi albaștri, fiind încălțată cu adidași albi.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza localității Horia, în vederea depistării acesteia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!


Admin
de Admin octombrie 22, 2019 13:36
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns