Tânăr din Podoleni în arestul IPJ pentru că nu a respectat ordinul de protecție față de mama lui

Admin
de Admin aprilie 11, 2019 15:26

Miercuri, 10 aprilie, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Săvineşti au depistat şi reţinut un tânăr pentru 24 ore, pe care l-au introdus în arestul IPJ Neamţ, sub aspectul comiterii infracţiunilor de violenţă în familie şi nerespectarea ordinului de protecţie.

La aceeaşi dată, poliţiştii au fost sesizaţi de către o femeie de 70 de ani, din Podoleni, cu privire la faptul că fiul ei, de 34 de ani, a încălcat ordinul de protecţie impus de Judecătoria Piatra Neamţ.

Din cercetările efectuate a rezultat că data de 29 martie, acesta ar fi exercitat acte de violenţă asupra mamei sale, fapt pentru care  la data de 8 aprilie Judecătoria Piatra Neamţ a emis un ordin de protecţie prin care a fost evacuat pentru 6 luni din imobilul unde locuia împreună cu mama sa şi obligat să păstreze o distanţă de minim 100 m faţă de aceasta.

În seara 9 aprilie, tânărul a fost depistat de poliţişti la locuinţa mamei sale, fapt pentru care a fost întocmit un alt dosar de cercetare penală pentru nerespectarea hotărârii judecătoreşti.


Admin
de Admin aprilie 11, 2019 15:26
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Urmăreşte-ne pe facebook!

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: telemneamt@gmail.com.