Un copil de 2 ani a căzut de la etajul 4 al unui bloc. Mama este în stare de șoc.

Admin
de Admin septembrie 13, 2022 19:55

Un copil de 2 ani a căzut de la etajul 4 al unui bloc. Mama este în stare de șoc.

Actualizare:

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar polițiștii continuă cercetările pentru a stabili, cu exactitate, modul în care s-a produs evenimentul.

Se pare că micuțul ar fi profitat de un moment de neatenție al mamei și s-ar fi cocoțat pe câteva perne și un scaun aflat la baza ferestrei.

Cel care a făcut sesizarea este un bărbat de 61 de ani, din Piatra Neamț, ce locuiește în zonă și se afla în fața blocului.


În această seară, în jurul orei 19.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați cu privire la faptul că un copil a căzut de la etajul IV al unui bloc situat pe strada Fermelor, din Piatra Neamț.

Din primele informații a reieșit că un copilaș, în vârstă de 2 de ani, din Piatra Neamț, în timp ce se afla la etajul IV al unui bloc, s-ar fi rezemat de fereastră, moment în care ar fi căzut la parterul blocului.

În urma impactului, a suferit leziuni, fiind transportat la o unitate medicală, pentru a i se acorda îngrijiri de specialitate.

Din informațiile primite de la IPJ Neamț, copilul a fost găsit plângând în stare de conștiență. Mama este în stare de șoc, fiind solicitată o ambulanță și pentru ea.


Admin
de Admin septembrie 13, 2022 19:55
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns