Tânăr de 20 de ani căzut într-o fântână la Săbăoani

Admin
de Admin ianuarie 23, 2019 13:24

Ieri seară, în jurul orei 23:00, dispeceratul ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat despre o persoană care a căzut într-o fntână, în localitatea Săbăoani.

La locul incidentului s-au deplasat trei echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentului de pompieri Roman, cu o autospecială de intervenție, o ambulanță SMURD de prim ajutor și o autospecială de comandă, iar de la Detașamentul de pompieri Piatra Neamț intervine un echipaj cu o autospecială complexă de intervenție.

Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al comunei Săbăoani a sprijinit forțele profesioniste în acțiunile de extragere a victimei căzute în fântână cu doi voluntari.

Victima, în vârstă de 21 de ani, a fost extrasă din fântâna adâncă de aproximativ 20 de metri și cu un diametru de 80 cm, în stare de conștiență și cooperantă. Echipajul medical cu medic din cadrul SAJ Neamț i-a acordat primele îngrijiri medicale.

Misiunea a fost una dificilă datorită faptului că fântâna avea pereții zidiți doar la suprafață(aproximativ 3-4 metri), iar restul de 16 – 17 metri, în adâncime, pereții fiind de pământ, existând riscul de surpare a acestora.


Admin
de Admin ianuarie 23, 2019 13:24
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget