#selfieînsiguranță – provocare lansată de polițiștii și pompierii nemțeni

Admin
de Admin august 20, 2021 13:10

#selfieînsiguranță – provocare lansată de polițiștii și pompierii nemțeni

Suntem polițiști, pompieri, dar și părinți. Cele mai senine zile sunt cele în care ne încheiem misiunea cu zâmbetele voastre.

Tinerii adoră  provocările și își doresc sa se simtă valoroși. Astăzi am îmbrăcat cele două trăiri în haina siguranței și am transformat gara din Roman în punctul central al unui selfie în siguranță.

#selfieinsiguranta a fost provocarea lansată de polițiștii și pompierii din Neamț, tinerilor din Roman.

Cele mai memorabile selfie-uri  în condiții de siguranță au fost premiate cu un selfie memorabil, realizat la înălțime din autospeciala ISU Neamț.

Totodată tinerii care au participat la acest eveniment au gândit mesaje pentru prietenii lor, victime ale unor selfie-uri mai puțin fericite. Vă așteptăm acasă sănătoși! Aveți grijă de voi!

Lansăm provocarea și tinerilor care nu au reușit să fie astăzi prezenți la eveniment! Realizați cel mai memorabil selfie în condiții de siguranță și postați-l pe o rețea de socializare.

Activitatea a fost realizată de polițiștii Compartimentului de Relații Publice, ai Biroului Judeţean de Poliție Transporturi, cei din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității și ai Poliției municipiului Roman din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț și de pompierii de la Detașamentul Roman și cei ai  Inspecției de prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,Petrodava” Neamț.


Admin
de Admin august 20, 2021 13:10
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget