S-a prefăcut că ajută un bărbat și i-a furat telefonul mobil

Admin
de Admin ianuarie 14, 2020 14:57

Poliţiştii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au depistat şi identificat, la scurt timp de la sesizare, persoana bănuită de comiterea infracţiunii de furt calificat. Cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore.

La data de 13 ianuarie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați de către un bărbat de 69 de ani, din Roman, cu privire la faptul că un tânăr i-a sustras telefonul mobil.

La scurt timp, în urma investigațiilor specifice efectuate, poliţiştii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, pe care au condus-o la sediul poliţiei.

Din cercetări a rezultat faptul că, în timp ce bărbatul de 69 de ani se deplasa spre domiciliu, fiind ajutat de un tânăr de 25 de ani, profitând de neatenția celui în cauză, acesta i-ar fi sustras dintr-un buzunar, telefonul mobil.

În urma probării activității infracționale, tânărul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Neamț.

Prejudiciul creat prin activitatea infracțională a fost recuperat și restituit persoanei vătămate.

Astăzi, acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.


Admin
de Admin ianuarie 14, 2020 14:57
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Declaratia Starea de Alerta

Facebook Pagelike Widget

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: [email protected]