Reținut de polițiști pentru că a bătut un tânăr

Admin
de Admin iulie 31, 2019 14:11

Un tânăr de 29 de ani a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

La data de 30 iulie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați despre faptul că un bărbat a fost victima unei agresiuni.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, în timp un tânăr de 29 de ani, se afla în incinta locuinței unui bărbat de 44 de ani, din Roman, i-ar fi adresat acestuia cuvinte jignitoare, pe fondul cărora bărbatul l-ar fi lovit, în zona corpului, cu un obiect din lemn. La scurt timp, bărbatul ar fi fost deposedat și lovit de către tânărul din Roman, cu obiectul din lemn și cu pumnii în zona corpului. În urma leziunilor suferite, acesta a fost transportat la spital în vederea primirii de îngrijiri medicale.

Tânărul a fost identificat și condus la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor.

În baza probatoriului administrat, acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind bănuit de comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Astăzi, cel în cauză urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.


Admin
de Admin iulie 31, 2019 14:11
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns