Rectificare bugetară, prea târziu!

Admin
de Admin noiembrie 28, 2016 15:36

Preşedintele Consiliului judeţean Neamţ, Ionel Arsene susţine că rectificarea bugetară a venit cu întârziere. Aceşti bani nu ar putea fi cheltuiţi până la sfârşitul anului, deoarece sunt paşi legali de făcut, care durează. Este vorba despre cele 35,5 milioane de lei care au revenit județului Neamț, după ce Guvernul a rectificat bugetul în ședința de pe 23 noiembrie.

ionel-arsene”Eu, ca președinte al Consiliului Județean Neamț, sunt extrem de furios și supărat pe premierul Julien Dacian Cioloș, care a făcut o rectificare de buget, mult trâmbițată de colegii mei de la PNL. Ei vorbesc că nu știu ce au făcut și au convins Guvernul să aloce bani județului Neamț. Băieții ăștia în costume nici nu știu unde este Guvernul! Eu nu cred că au făcut trafic de influență, dar le-aș spune să fie mai rezervați cu declarațiile, că ar fi grav.

Vreau să vă spun că nevoile județului le știe doar Consiliul Județean. Noi am trimis situația la București, există un algoritm, o formulă pe baza căreia se alocă banii. (…) Probabil vor intra la sfârșitul lunii. Cum Dumnezeu să cheltui eu banii? Cum să fac licitații, respectând procedurile? După un an în care ție, Guvern, ți s-a tot cerut să aloci bani și ai stat cu 23 de miliarde în bugetul statului, când ai fost întrebat de ce nu dai autorităților locale, te speli pe cap și dai bani pe care știi că nu-i putem cheltui! Nu mă miră, știu deja că băieții ăștia de la PNL sunt repetenți la administrație!… Oamenii ăștia își bat joc de români! Primarii urlă de trei luni că nu au cu ce plăti alocațiile sociale, că nu sunt lemne pentru școli, că nu s-au plătit salarii și tu, Guvern, dai banii când? La sfârșitul lui noiembrie! O bătaie de joc la adresa românilor!”.

 


 

Admin
de Admin noiembrie 28, 2016 15:36
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns