Prinşi de poliţişti cu permisul suspendat şi cu autoturismul radiat

Admin
de Admin iulie 4, 2018 11:55

Marţi, 3 iulie, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Oraşului Bicaz au depistat în trafic un bărbat, de 40 de ani, din Sibiu, care conducea un autoturism pe DN12C, în localitatea Taşca.

Fiind verificat în bazele de date, s-a constatat că acesta avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Asupra bărbatului cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea a unui autovehicul pe drumurile publice având dreptul de a conduce suspendat.

La data de 4 iulie, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Roman au depistat în trafic un romaşcan, de 42 de ani, care a condus un autoturism pe strada Islazului, din Roman.

În urma controlului efectuat, poliţiştii au constatat faptul că autoturismul condus de acesta era radiat din circulaţie din data de 19 martie 2018.

Poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere şi continuă cercetările asupra sa, sub aspectul comiterii infracţiunilor de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.


Admin
de Admin iulie 4, 2018 11:55
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Urmăreşte-ne pe facebook!