Piatra Neamț și Roman s-au alăturat Asociației Moldova se Dezvoltă

Admin
de Admin decembrie 18, 2018 12:14

Luni, 17 decembrie, Dragoș Chitic, primarul municipiului Piatra-Neamț, a participat la întâlnirea care a pus bazele „ASOCIAȚIEI MOLDOVA se DEZVOLTĂ”. Întâlnirea a avut loc la Primăria municipiului Suceava și, alături de alături de primarul sucevean, Ion Lungu și primarul Dragoș Chitic, au participat primarii municipiilor Iași – Mihai Chirica, Botoșani – Cătălin Flutur, Roman – Lucian Ovidiu Micu, Vatra Dornei -Ilie Boncheș și Câmpulung Moldovenesc – Mihăiță Negură.

Acordul semnat astăzi are ca scop facilitarea negocierii la nivel guvernamental și la nivel european a proiectelor de dezvoltare a zonei Moldovei. Principalele obiective și priorități comune ale asociației sunt dezvoltarea infrastructurii de transport, îmbunătățirea mediului economic, promovarea ocupării și sprijinirea mobilității forței de muncă, descentralizarea  și o administrație publică eficientă, precum și reducerea decalajelor existente între regiuni.

„Semnarea astăzi, la Suceava, a acordului de asociere Moldova se Dezvoltă reprezintă un moment extrem de important. Datoria mea ca primar este să dezvolt localitatea pe care o conduc prin orice mijloace legale. Împreună cu cei șase primari semnatari astăzi vom fi o voce care nu poate fi neglijată și vom crește șansele de implementare a unor proiecte care să dezvolte municipiul Piatra-Neamt dar și regiunea Moldovei. Într-un final, principalii câștigători ai demersului de astăzi vor fi cetățenii care vor beneficia de comunități dezvoltate cu un nivel de trai ridicat”, a declarat primarul Dragoș Chitic în cadrul conferinței de presă organizată la încheierea întâlnirii.


Admin
de Admin decembrie 18, 2018 12:14
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget