Incendiu puternic la un bar din Roznov

Admin
de Admin decembrie 4, 2018 11:27

Luni, 3 decembrie, în jurul orei 15:30, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență ”112”, despre producerea unui incendiu la un bar din orașul Roznov.

La locul indicat s-au deplasat trei autospeciale de lucru cu apă și spumă, o autoscară de salvare și stingere la înălțimi, un echipaj SMURD de la Detașamentul de Pompieri Piatra Neamț și un echipaj de la Detașamentul de Pompieri Roman cu o autospecială de lucru cu apă și spumă.

La momentul producerii incendiului se pare că erau două persoane în local. O persoană care era angajată acolo a încercat să stingă focul cu un stingător, însă fără succes. Pompierii ajunși la fața locului au localizat și lichidat incendiul.

În urma incendiului au ars și s-au deteriorat: acoperișul confecționat din astereală lemn, acoperit cu plăci ondulate bituminoase pe o suprafață de aproximativ 300 mp, pereții construiți din barne din lemn acoperite cu poliester și ghips carton pe cca. 300 mp, echipamente electrice și electronice precum și mobilier din interiorul barului.

Persoana angajată la local, o femeie, a observat focul care se extindea de la camera centralei termice, însă cauza de producere a incendiului a rămas în curs de stabilire.


 

Admin
de Admin decembrie 4, 2018 11:27
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Urmăreşte-ne pe facebook!

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: telemneamt@gmail.com.