Încă 6 incendii produse la coşurile de evacuare, în acest week-end

Admin
de Admin martie 5, 2018 15:08

Sâmbătă, 3 martie 2018, în jurul orei 18:30, Detașamentul de pompieri Roman a intervenit, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, pentru stingerea unui incendiu produs la un coș de evacuare a fumului în comuna Icușești, sat Bălușești, la intervenție participând și trei voluntari din cadrul SVSU Icușești.

Sâmbătă, 3 martie, la ora 19:25, Detașamentul de pompieri Tîrgu Neamț a intervenit, cu o autospecială de stingere, pentru stingerea unui incendiu produs la un coș de evacuare a fumului în orașul Tîrgu Neamț, str. Corbului.

Tot sâmbătă, la ora 22:11, Detașamentul de pompieri Roman a intervenit, cu o autospecială de stingere, pentru stingerea unui incendiu produs la un coș de evacuare a fumului în comuna Timișești, sat Dumbrava, la intervenție participând și un voluntar din cadrul SVSU Timișești.

Duminică, 4 martie 2018, la ora 09:39, Detașamentul de pompieri Piatra Neamț a intervenit, cu o autospecială de stingere și un echipaj SMURD de prim ajutor, pentru stingerea unui incendiu produs la un coș de evacuare a fumului, în localitatea Tazlău, la intervenție participând și opt pompieri voluntari cu o autospecială de stingere din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Tazlău.

Duminică, la ora 14:45, Detașamentul de pompieri Piatra Neamț a intervenit, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, pentru stingerea unui incendiu produs la un coș de evacuare a fumului, în municipiul Piatra Neamț, str. Dărmănești.

Tot duminică, 4 martie, în jurul orei 17, Detașamentul de pompieri Roman a intervenit, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD de prim ajutor, pentru stingerea unui incendiu produs la un coș de evacuare a fumului, în comuna Făurei, sat Budești, la intervenție participând și doi voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Făurei.

În urma producerii celor șase incendii, a ars funinginea depusă pe coșurile de evacuare a fumului.
Cauza probabilă de producere a acestor incendii a fost ,,coș de evacuare a fumului necurățat de funingine”.


Admin
de Admin martie 5, 2018 15:08
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns