Greu la proba sportivă

Admin
de Admin noiembrie 17, 2016 13:19

POLITIA ROMANA - JURAMINTPeste 50 de candidaţi înscrişi pentru ocuparea posturilor vacante scoase la concurs de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Neamţ au picat la proba sportive. Din cei 259 de candidaţi înscrişi pentru ocuparea celor 59 de posturi vacante, doar 202 au rămas în concurs după susţinerea testelor fizice desfăşurate la Stadionul Municipal „Ceahlăul“ Piatra-Neamţ.

Aprecierea candidaţilor s-a făcut cu „admis“/ „respins“; cel declarat „admis“ fiind cel care a îndeplinit baremul minim 5 pentru fiecare probă şi media aritmetică a celor două probe de minim 6.

Printre cei 57 de candidaţi care au picat au fost fete, dar şi băieţi. Aceştia nu au putut să facă un abdomen, iar alţii care abia au alergat câţiva metri la proba de rezistenţă erau să leşine. 5 nu s-au prezentat la verificări, iar un candidat a abandonat după ce a făcut cinci abdomene dar n-a mai putut continua cu alergarea de rezistenţă. Pe de altă parte, dintre cei admişi 57 au luat note de 10, majoritatea fiind fete.

Spre deosebire de concursurile anterioare, de data aceasta media obţinută la proba sportivă nu va conta la media finală. Concursul continua cu testarea scrisă pe 19 noiembrie. IJP Neamţ organizează concurs pentru ocuparea a 22 de posturi la Ordine Publică mediul urban, 30 – Ordine Publică mediul rural, 6 – Poliţie Canină, 1 – Poliţie Rutieră precum şi două posturi, ofiţer şi agent, prin reîncadrare ca poliţist.

 


 

Admin
de Admin noiembrie 17, 2016 13:19
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns