Grav accident rutier la Costișa

Admin
de Admin iunie 10, 2015 00:45

 

ORA 22.30

 

Grav accident rutier în comuna Costișa. Un autoturism a fost izbit în plin de un tir, care a ieșit de pe sosea și a intrat într-o casă. Șoferul este încarcerat, pompierii militari fac eforturi disperate să îl salveze. Vom reveni cu amănunte.


 

UPDATE  ORA 03.30

 

20150609_233336Misiune pe viață și pe moarte pentru pompierii militari din Neamț. Nu mai puțin de 4 ore s-au luptat cu fiarele unui tir în care șoferul a rămas aproape strivit, după ce a ieșit de pe şosea și a intrat într-o casă.

 

Accidentul s-a produs la ora 22 și 20 de minute pe DN 15, în localitatea Costișa. Tirul era încărcat cu câteva tone de apă minerală și plecase din Piatra Neamț către București. La un moment dat, de pe un drum lateral, un șofer de 31 de ani care conducea un autoturism Opel nu a acordat prioritate tirului și impactul n-a mai putut fi evitat. Tirul a ieșit de pe șosea, a rupt un copac și a intrat într-o casă în care era amenajat și un coafor. Din fericire, proprietarii nu erau acasă.

 

În urma impactului, șoferul autoturismului Opel a fost proiectat pe şosea , iar conducătorul tirului a rămas blocat între fiarele cabinei, sub casa care stătea să se dărâme. Primul șofer a fost dus de o ambulanţă la spital. Pentru al doilea s-a dat o bătălie contra-cronometru, care a durat nu mai puțin de 4 ore! Peste o sută de localnici au asistat la operațiunea de salvare care părea imposibilă.

La două ore de la producerea accidentului a venit la faţa locului și soția șoferului încarcerat căreia i s-a făcut rău cînd a văzut scenele de coșmar.

 

După 4 ore, militarii au reușit să-l scoată pe șofer în viață , iar o ambulanţă l-a dus la spital.

 

Polițiștii rutieri au demarat cercetările.

 

Ambii şoferi au rămas internaţi  în stare gravă. Șoferul vinovat de producerea accidentului este cadru militar la o unitate din Bacău și urmează să fie cercetat de Parchetul militar. Dacă va fi găsit vinovat, el va plăti și toate daunele rezultate în urma accidentului.  Pentru că numărul mare de curioși a îngreunat intervenția salvatorilor, a fost nevoie de prezenta mascaților.  PE DN 15  s-a circulat doar pe un singur sens de mers mai bine de 4 ore și jumătate.

 

 

 

 


Admin
de Admin iunie 10, 2015 00:45
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns