Femeie din Gârcina dispărută de acasă

Admin
de Admin noiembrie 26, 2020 16:03

Femeie din Gârcina dispărută de acasă

Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Secției de Poliție Rurală Gârcina caută o femeie în vârstă de 39 de ani, care a dispărut la data de 20 noiembrie 2020.

femeie disparuta Garcina donciu cristinaLa data de 24 noiembrie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Gârcina s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, la data de 20 noiembrie 2020, DONCIU CRISTINA, în vârstă de 39 de ani, din Piatra Șoimului a părăsit în mod voluntar domiciliul concubinului său din localitatea Bodești și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălţime – 1,60-1,65 m, greutate – 45 de kilograme, păr șaten, tuns scurt, ochi albaștri, fără semne particulare.

La momentul dispariției, femeia era îmbrăcată cu un pulover de culoare închisă și o vestă neagră cu dungi roșii, pantaloni negri, fiind încălțată cu cizme din cauciuc maro.

Polițiștii au efectuat verificări în localitatea de domiciliu, precum și pe raza localităților limitrofe, în vederea depistării acesteia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!


Admin
de Admin noiembrie 26, 2020 16:03
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: [email protected]