“Coşul de aur”

Admin
de Admin noiembrie 29, 2016 12:00

basketball-cosul-de-aurDirecţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret (DJST) Neamţ, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Neamţ, organizează, în luna decembrie, competiţia “Coşul de aur”. Scopul declarat este atragerea unui număr cât mai mare de elevi din licee la practicarea baschetului.

Competiţia se va desfăşura la Roman (17 decembrie, ora 10:00) în sala Colegiului Tehnic “Danubiana” şi la Piatra Neamţ (18 decembrie, ora 10:00) în Sala Colegiului Naţional “Petru Rareş”. Întrecerile se desfăşoară atât la băieţi, cât şi la fete, pe două categorii de vârstă: clasele IX–X şi clasele XI-XII. Fiecare unitate şcolară va putea participa cu o singură echipă pe categorie (formată din doi elevi).

Elevii vor fi însoţiţi obligatoriu de un cadru didactic. Nu se concurează la individual şi nici în echipe mixte. Înscrierile se fac în ziua concursului la locul de disputare de la ora 8:45 până la ora 9:45. Pentru o mai bună organizare în ziua concursului este de dorit este ca prezenţa să fie confirmată până în data de 14 decembrie (inclusiv) la adresa de e-mail: [email protected].

 


 

Admin
de Admin noiembrie 29, 2016 12:00
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns