Bărbat din Roman dispărut de acasă

Admin
de Admin iulie 28, 2020 12:08

disparut de acasa bargaoanu eugenPolițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei din cadrul Poliţiei municipiului Roman continuă activitățile de căutare în vederea depistării numitului BÂRGĂOANU EUGEN, de 53 de ani.

Polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Roman au fost sesizați, la data de 26 iulie, de către o femeie, de 49 de ani, din Roman, cu privire la faptul că soţul său BÂRGĂOANU EUGEN, de 53 de ani, a părăsit în mod voluntar domiciliul în cursul aceleiași zile şi nu a mai revenit până în prezent.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul a plecat în repetate rânduri de la domiciliu, pe perioade lungi de timp, fără a preciza locul unde se deplasează.

Semnalmente: înălţime – 1,65 m, greutate – 65 de kilograme, faţa ovală, păr şaten cu calviţie pronunţată, fără semne particulare.

La momentul dispariţiei, acesta era îmbrăcat cu geacă maro, pantaloni de culoare închisă iar pe cap purta o şapcă albastră.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Roman, în vederea depistării acestuia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!


Admin
de Admin iulie 28, 2020 12:08
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns