Arme letale descoperite la domiciliul unor infractori din Roman

Admin
de Admin iulie 21, 2020 14:37

Arme letale descoperite la domiciliul unor infractori din Roman

În urma a 6 percheziții efectuate, astăzi, la domiciliile unor persoane din Roman, bănuite de comiterea mai multor infracțiuni cu violență, cămătărie și șantaj, polițiștii au ridicat 2 arme letale cu glonț și un pistol tip airsoft.

La data de 21 iulie 2020, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au pus în executare 6 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Roman, la domiciliile unor persoane bănuite că dețin arme în mod ilegal.

Activitățile s-au desfășurat în cadrul unui dosar penal instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman.

Acțiunea a vizat depistarea și probarea activității infracționale a mai multor persoane bănuite de săvârșirea unor infracțiuni cu violență, cămătărie și șantaj.

În urma activităților desfășurate, au fost descoperite și ridicate în vederea indisponibilizării două arme letale cu glonț, de calibru 9×21 mm. și 8 mm., 10 cartușe, precum și un pistol tip airsoft, supus autorizării, deținute în mod ilegal.

4 persoane, cu vârste cuprinse între 35 și 50 de ani, din Roman, au fost conduse la sediul poliției, pentru continuarea cercetărilor.

La acțiune au participat luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale al IPJ Neamț, precum și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț și Grupării de Jandarmi Mobilă Bacău.


Admin
de Admin iulie 21, 2020 14:37
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: [email protected]