Activități pentru copii organizate la Biblioteca Județeană

Admin
de Admin octombrie 1, 2019 14:10

Asociația PiatrArt, în parteneriat cu Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț, vă invită la Cursul de Actorie și Improvizație și Laboratorul de comunicare prin joacă BAU (Basic Attitude Upgrade). Cursurile se adresează copiilor și vor avea loc în Sala Info-Club I, din cadrul bibliotecii, începând cu data de 7 octombrie, în zilele de luni și marți.

La Cursul de Actorie și Improvizație ne dăm în spectacol, socializăm, ne îmbunătățim atenția, exersăm memoria, încercăm diferite posturi, imităm și mimăm, facem exerciții de dicție, investim în jocurile de rol, câștigăm încredere și autocontrol. Învățăm să ne concentrăm, dar ne și distrăm! Și pentru că prețuim expresivitatea și creativitatea, improvizăm și ne jucăm.

Înâlnirile vor avea loc în fiecare zi de luni, de la ora 16.00 (grupa de vârstă 6-8 ani) și de la ora 17.00 (grupa de vârstă 9-12 ani).

Detalii și înscrieri: 0722.439.311

activitati pentru copii biblioteca judeteanaLa BasicAttitudeUpgrade, Laborator de comunicare prin joacă, ne împrietenim, ne jucăm, construim diferite păpuși de mână și animăluțe, cărora le transferăm emoțiile noastre, spre a le pune apoi să acționeze în diferite situații și contexte. Imaginăm povești, ne exprimăm individualitatea și creativitatea. Discutăm despre emoții precum bucuria, tristețea, furia, teama, iubirea, le descriem, învățăm să le identificăm și să le gestionăm. Și pentru că joaca noastră este cât se poate de serioasă, ne sfătuim și găsim soluții împreună, căutăm antidoturi și scriem rețete de voie-bună.

Înâlnirile vor avea loc în fiecare zi de marți, de la ora 16.00 (grupa de vârstă 8-10 ani) și de la ora 17.00 (grupa de vârstă 5-7 ani).

Detalii și înscrieri: 0744.523.153, laboratoruldecomunicare@gmail.com.

Vă așteptăm cu drag la joacă!


Admin
de Admin octombrie 1, 2019 14:10
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: telemneamt@gmail.com.

Facebook Pagelike Widget