Lansare de carte și concert de muzică folk-rock susținut de Nelu Lazăr

Admin
de Admin martie 30, 2023 09:14

Lansare de carte și concert de muzică folk-rock susținut de Nelu Lazăr

Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț găzduiește etapa de la Piatra- Neamț a turneului „Nelu Lazăr. Din vremuri de departe, din vremuri de demult. Lansare volum de versuri și turneu de muzică folk-rock în România și Republica Moldova“, miercuri, 29 martie 2023, începând cu ora 17:00. Intrarea este liberă.

Evenimentul se va desfășura în Sala Cupola, unde alături de Nelu Lazăr se vor nafla invitații Elena Ropotoaia și Marius Coșerariu, Ionuț Stoian, precum și preotul Mihai Capșa Togan.

Din partea Editurii Coresi, cea care a publicat volumul „Din vremuri de departe, din vremuri de demult“, va fi prezentă Gina Micloș , care va face prezentarea cărții.

Turneul Nelu Lazăr a mai inclus orașele Brașov (26 martie), Galați (27 martie), Ungheni și Iași (28 martie) și va continua în Bistrița (30 martie) și București (31 martie).

Nelu Lazăr este un inginer român stabilit în Statele Unite ale Americii, cantautor solo, cofondator de grupuri folk și rock, antreprenor, motociclist, om al muntelui, autor al cărții și operei rock „The Seasons’ Journey“. Este prezent pe YouTube (NeluLazarOfficial și Prozodii Acustice cu Nelu Lazăr), precum și pe www.NeluLazar.com.


Admin
de Admin martie 30, 2023 09:14
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns