Activități la Biblioteca Județeană de Ziua Internațională a Cititului Împreună

Admin
de Admin februarie 5, 2020 14:38

ZICIBiblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț a sărbătorit Ziua Internațională a Cititului Împreună, miercuri, 5 februarie 2020, începând cu ora 11:00, în cadrul Secției de carte pentru copii & Ludotecă „Ion Creangă“.

Invitații speciali au fost elevii clasei a III-a D de la Școala gimnazială nr. 2 Piatra-Neamț, care, împreună cu învățătoarea lor, Maria Cojocaru, au discutat în jurul temei ,,Un suflet nobil“ și au citit din ,,Cuore, inimă de copil“ de Edmondo De Amicis. Au continuat apoi cu temele „Jocul poveștilor“, „Construiește-ți propria poveste pornind de la o imagine“ și „Să ne jucăm“.

Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț continuă promovarea lecturii în rândul copiilor și tinerilor în cadrul celor trei ateliere de lectură, care sunt susținute în fiecare zi luni și de marți. Astfel, atelierul „Lectură pentru copii“, destinat celor în vârsta de 2-4 ani, se desfășoară în zilele de luni, între orele 17:00 și 18:00, o dată pe săptămână; atelierul „Lumea Poveștilor“, pentru copii în vârstă de 5-7 ani, se desfășoară în zilele de marți, o dată pe săptămână, între orele 14:00 și 15:00, iar atelierul „Ora de lectură“, pentru copii cu vârsta de 8-12 ani se desfășoară tot în zilele de marți, dar o dată la două săptămâni, între orele 14:00 și 15:00. Copiii cu vârsta de 2-4 ani participă la ateliere însoțiți de un adult.

Ziua Mondiala a Cititului Impreuna

 


Admin
de Admin februarie 5, 2020 14:38
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: [email protected]