Activități de Ziua Copilului la Biblioteca Județeană

Admin
de Admin mai 31, 2019 12:29

Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț invită toți doritorii să participe la atelierele creative organizate de Ziua Internațională a Copilului, 1 iunie 2019. Printre activitățile de la aceste ateliere se numără lectura și experimentele – Ora să ȘTIM (știință, tehnologie, informatică și matematică), teatrul de umbre, origami, jocurile logice și de societate, desenele pe asfalt.

”Sărbătorim Ziua Internațională a Copilului prin activități creative specifice universului candorii, astfel încât cei mai mici să fie atrași de timpuriu spre serviciile care au la bază informarea și folosirea resurselor disponibile la Biblioteca Județeană «G.T. Kirileanu» Neamț. Dacă avem în vedere că în cazul copiilor intervine și modelarea, formarea deprinderilor de maximizare a  rezultatele urmărite, trebuie să îi considerăm printre cei mai importanți utilizatori ai bibliotecii. Ei vor asigura viitorul comunității în centrul căreia se află biblioteca publică“, a precizat Mihaela Mereuță, director-manager al Bibliotecii Județene.

Programul  de sâmbătă, 1 iunie, se va desfășura între orele 11:00 și 13:00, la sediul din Bulevardul Republicii, nr. 15A și la Filiala de carte străină, Bulevardul Republicii, nr. 17.

Ziua copilului 1 Iunie 2019


Admin
de Admin mai 31, 2019 12:29
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns