Ultima oră: Activitatea cu publicul suspendată la Biblioteca Județeană până în data de 22 martie

Admin
de Admin martie 11, 2020 14:24

În scopul aplicării unitare a măsurilor privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României, având în vedere Hotărârea nr. 6 din 6.03.2020 a Grupului de suport tehnico-științific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României, ținând cont de recomandările și măsurile de prevenție la nivel global și național în ceea ce privește COVID-19, contextul epidemiologic actual complicat, în vederea sporirii măsurilor de prevenție a utilizatorilor serviciilor de bibliotecă, pentru evitarea unei posibile contaminări a persoanelor, ținând cont și de necesitatea asigurării unui cadru funcțional ce garantează securitatea și sănătatea în muncă a angajaților bibliotecii județene, organele de conducere decid și suspendarea activității curente de împrumut de carte la domiciliu și serviciile de studiu și lectură oferite prin săli/module de lectură, acces Internet, începând cu data de 12.03.2020.

Reamintim că, la nivel organizațional au fost întreprinse în perioada anterioară și alte măsuri de prevenție, inclusiv măsuri organizatorice și funcționale, cum sunt: suspendarea/ reprogramarea tuturor activităților culturale programate în luna martie a.c., fără nicio excepție; măsuri suplimentare  de igienă și prevenire  a infecției cu Coronavirus (COVID-19).

Astfel, începând cu data de 12 martie 2020 activitatea cu publicul a Bibliotecii Județene „G.T. Kirileanu“ Neamț se suspendă temporar până la data de 22 martie 2020.

În funcție de evoluția măsurilor luate de autorități la nivel național sau județean, de evoluția contextului epidemiologic, măsurile prezente de prevenție pot fi modificate și vor fi anunțate pe toate canalele de comunicare ale instituției.


Admin
de Admin martie 11, 2020 14:24
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Declaratia Starea de Alerta

Facebook Pagelike Widget

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: [email protected]