Accident cu 3 mașini implicate în localitatea Horia

Admin
de Admin noiembrie 26, 2018 16:02

La data de 25 noiembrie, în jurul orelor 14.00, polițiștii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Roman au intervenit la un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a două persoane, produs în localitatea Horia.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului, s-a stabilit faptul că un bărbat de 41 de ani, din Trifeşti, a condus un microbuz destinat transportului public de persoane pe traseul Izvoare-Roman, iar pe DN2/E85, în interiorul localităţii Horia nu ar fi păstrat o distanţă suficientă în timpul mersului faţă de un autoturism condus în faţa sa de către un bărbat de 71 de ani, din Iaşi, cu care a intrat în coliziune. În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul din Iaşi a fost proiectat într-un autotractor  condus pe acelaşi sens de mers de către un bărbat de 63 de ani, din Trifești.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a doi minori în vârstă de 4, respectiv 14 ani, ambii din Bahna, pasageri în microbuz, care au fost transportaţi la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Poliţiştii i-au testat alcoolscopic pe cei trei conducători auto implicaţi, rezultatele fiind negative în toate cazurile. Cercetările sunt continuate faţă de conducătorul microbuzului, sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.


Admin
de Admin noiembrie 26, 2018 16:02
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Urmăreşte-ne pe facebook!

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: telemneamt@gmail.com.