A scos bani din bancomat de pe cardul unei femei și este căutat de polițiști

Admin
de Admin octombrie 29, 2020 15:41

A scos bani din bancomat de pe cardul unei femei și este căutat de polițiști

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț solicită sprijinul cetățenilor în vederea identificării unei persoane, de sex masculin, bănuite de comiterea  infracțiunilor de acces ilegal la un sistem informatic, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și însușirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor.

retragere bancomat card bancar infractiuneLa data de 13 iulie 2020, persoana în cauză și-ar fi însușit pe nedrept cardul bancar ce aparține unei femei și ar fi efectuat o operațiune de retragere a unei sume de 900 de lei de la un bancomat din municipiului Roman.

Imaginile de la camerele de supraveghere instalate surprind persoana bănuită de comiterea faptei în momentul retragerii sumei de bani de la bancomat.

În baza plângerii depuse de persoana vătămată, la nivelul Serviciului de Investigații Criminale au fost demarate cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de acces ilegal la un sistem informatic, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și însușirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor.

Oricine poate oferi informații care pot conduce la identificarea persoanei din imagini este rugat să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze 112!


Admin
de Admin octombrie 29, 2020 15:41
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: [email protected]