5 tineri au fost reținuți de polițiști după ce au tâlhărit o persoană

Admin
de Admin noiembrie 4, 2019 18:22

Sâmbătă, 2 noiembrie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Roman au fost sesizaţi de către un tânăr, de 20 de ani, din Stăniţa, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras, prin acte de violenţă, o sumă de bani şi telefonul mobil.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat persoanele bănuite de comiterea faptei, pe care le-au condus la sediul poliţiei, în vederea continuării cercetărilor.

Din cercetări a reieşit că, în noaptea de 1 – 2 noiembrie, în jurul orei 3:00, cinci tineri, cu vârste cuprinse între 15 şi 18 ani, din Neamţ şi Botoşani, ar fi atras persoana vătămată în parcul din municipiul Roman, iar prin acte de violenţă ar fi deposedat-o de aproximativ 1.000 de euro şi telefonul mobil.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate de polițiști și restituit persoanei vătămate.

În urma documentării activităţii infracţionale, cei cinci au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore și introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Neamţ, fiind cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată.

La data de 2 noiembrie, cei în cauză au fost prezentaţi instanței de judecată, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.


Admin
de Admin noiembrie 4, 2019 18:22
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: telemneamt@gmail.com.