3 tineri din Roman reținuți de polițiști după ce au furat diverse bunuri și mâncare dintr-un apartament

Admin
de Admin ianuarie 11, 2021 10:27

3 tineri din Roman reținuți de polițiști după ce au furat diverse bunuri și mâncare dintr-un apartament

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au efectuat 3 percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de furt calificat. În urma documentării activității infracționale, trei persoane au fost reținute pentru 24 de ore.

La data de 8 ianuarie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman, au efectuat 3 percheziții domiciliare, în municipiul Roman, la persoane bănuite de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Activitățile s-au desfășurat în cadrul unui dosar penal instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman.

În urma descinderilor, polițiștii au descoperit bunurile sustrase, prejudiciul creat prin activitatea infracțională fiind recuperat în proporție de 80%.

Cinci persoane au fost conduse la sediul poliției, în vederea audierii.

Din cercetări a reieșit că, în zilele de 3 și 4 ianuarie, trei tineri cu vârste cuprinse între 16 și 19 ani, din Roman, ar fi pătruns prin efracție în imobilul unui tânăr de 20 de ani, de unde ar fi sustras articole vestimentare, bunuri casnice și produse alimentare, fiind creat un prejudiciu de aproximativ 1.500 de lei.

În baza probatoriului administrat, cei trei au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind cercetați sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

În activități au fost angrenați criminaliști și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.


Admin
de Admin ianuarie 11, 2021 10:27
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget