3 apartamente blocate, 2 decese

Admin
de Admin februarie 4, 2019 19:45

Astăzi, 4 februarie, în jurul orei 14:30, pompierii au fost solicitați să intervină pentru deblocarea ușii la un apartament de pe strada Progresului, în mun. Piatra Neamț.

Pompierii au intervenit pe un geam exterior pentru a nu creea prea multe pagube. Aceștia au găsit în locuință un bărbat de 44 de ani, decedat. Din declarațiile unor martori, se pare că bărbatul suferea de o boală.

La scurt timp, în  jurul orei 15:00, pompierii au intervenit pentru deblocarea intrării într-o altă locuință, pe str. Ana Ipătescu, bl. A7. În interiorul apartamentului a fost găsit un bărbat de 64 de ani, de asemenea decedat.

 

În jurul orei 15:30, pompierii au avut o a treia misiune de deblocare ușă pe str. Darmanesti, Bl K3,  tot în municipiul Piatra Neamț. S-au deplasat la locul solicitării 2 echipaje de pompieri cu 1 autospecială de intervenție pentru descarcerare și 1 ambulanță.

În interiorul apartamentului situat la etajul 3 al imobilului a fost găsită o femeie, în vârstă de aproximativ 63 de ani, în stare de conștiență. Aceasta a fost preluată de echipajul de paramedici SMURD și transportată la UPU Piatra Neamț.

 


 

Admin
de Admin februarie 4, 2019 19:45
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Urmăreşte-ne pe facebook!

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: telemneamt@gmail.com.