Zeci de gospodării inundate în județul Neamț. O femeie a fost evacuată din casă.

Admin
de Admin iunie 22, 2020 14:31

Zeci de gospodării inundate în județul Neamț. O femeie a fost evacuată din casă.

Astăzi, 22 iunie, echipajele de la ISU Neamț au fost solicitate în mai multe locuri din județul Neamț din cauza situațiilor provocate de ploile abundente. Astfel, un echipaj de pompieri de la Garda 2 de intervenție Poiana Teiului și SVSU Poiana Teiului s-au deplasat pentru a îndepărta mai mulți  copaci căzuți pe carosabil în localitatea Poiana Teiului pe DN 15.

Cu puțin timp în urmă, pompierii din cadrul Detașamentului Piatra Neamț împreună cu voluntari de la SVSU Alexandru cel Bun au intervenit pentru evacuarea apei din curți la Vaduri și Vădurele. A fost evacuată o femeie din casa în care intrase apa.

În comuna Ion Creangă s-a deplasat un echipaj de pompieri din cadrul Detașamentului Roman cu o autospecială de stingere pentru scoaterea apei dintr-o fântână, în comuna Ion Creangă.

A fost făcută o solicitare pentru evacuarea apei din mai multe curți în municipiul Piatra Neamț, pe str. Stânjenelului. Au intervenit pompieri din cadrul Detașamentului Piatra Neamț. De asemenea, se lucrează pentru evacuarea apei pe strada Petru Movilă și pe strada Arcului, în municipiul Piatra Neamț.


Admin
de Admin iunie 22, 2020 14:31
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget