Un TIR a distrus un stâlp de electricitate, un gard și o anexă gospodărească în urma exploziei unui cauciuc

Admin
de Admin iulie 1, 2022 11:12

Un TIR a distrus un stâlp de electricitate, un gard și o anexă gospodărească în urma exploziei unui cauciuc

Joi, 30 iunie, a avut loc un accident rutier în comuna Vânători Neamț.

La locul producerii evenimentului s-au  deplasat un echipaj de pompieri din cadrul Detașamentului Târgu Neamț și un echipaj cu ambulanță de la SAJ.

Un autotren a părăsit partea carosabilă și a intrat într-o anexă gospodărească, lovind un gard și un stâlp de electricitate.

În momentul producerii evenimentului în interiorul anexei gospodărești (bucatarie de vară) nu se aflau persoane.

În cabina TIR- ului se afla doar conducătorul auto care s-a autoevacuat până la sosirea forțelor de intervenție. Bărbatul în vârstă de 56 de ani a fost evaluat de membrii echipajului SAJ, refuzând transportul la spital.

„Un conducător auto, în vârstă de 55 de ani, din Borca, în timp ce se deplasa pe DC 155 B, în Vânători-Neamț, din direcția Târgu-Neamț spre Pipirig ar fi pierdut controlul asupra autoutilitarei, a părăsit partea carosabilă, acroșând un stâlp de iluminat, gardul și anexa unui imobil. Din fericire, în urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Se pare că nefericitul accident a fost cauzat de explozia unui cauciuc. Conducătorul auto a fost sancționat contravențional, cu amendă în cuantum de 870 lei.

A fost înștiințat operatorul economic de distribuție a energiei electrice pentru remedierea defecțiunii cauzate de lovirea stâlpului.


 

Admin
de Admin iulie 1, 2022 11:12
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns