Un taximetrist a lovit un autoturism pentru că nu a oprit la STOP. Trei victime în urma accidentului.

Admin
de Admin septembrie 3, 2018 10:36

În noaptea de 31 august – 1 septembrie, poliţiştii Biroului Rutier Roman au intervenit la un accident, soldat cu vătămarea corporală a trei persoane, produs în municipiul Roman.

În urma primelor cercetări a rezultat faptul că un bărbat de 32 de ani, din Roman, a condus un autoturismul în regim taxi. pe strada Oituz, iar la intersecţia cu strada Cuza Vodă, nu ar fi respectat semnificaţia indicatorului oprire, a pătruns în intersecţie şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 32 de ani, tot din Roman, care circula pe strada Cuza Vodă, cu direcţia de mers spre bulevardul Roman Muşat.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a doi bărbați de 28, respectiv 41 de ani, ambii din Roman, pasageri în taximetru, dar şi a conducătorului autoturismului, care au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.

Ambii conducătorii auto au fost testaţi alcooltest, rezultatele fiind negative.

Poliţiştii continuă cercetările faţă de conducătorul autoturismului în regim taxi, sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi totodată i-au reţinut permisul de conducere, eliberându-i-se dovadă înlocuitoare.

Admin
de Admin septembrie 3, 2018 10:36
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget