Un tânăr din Roman a fost împușcat, din joacă, cu un pistol cu aer comprimat

Admin
de Admin aprilie 12, 2019 11:56

Doi tineri din Roman, au fost reţinuţi de poliţişti sub aspectul comiterii infracţiunilor de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor şi uz de armă fără drept.

La data de 9 aprilie, Poliţia Municipiului Roman a fost sesizată cu privire la faptul că un tânăr de 26 de ani, din Roman, s-a prezentat pentru îngrijiri la o instituţie medicală. Fiind audiat de poliţişti cu privire la producerea leziunii, acesta a declarat că în timp ce se deplasa pe o stradă din Roman, ar fi trecut pe lângă un foc, ar fi auzit o pocnitură, după care a simţit o arsură la coapsa stângă. În cauză au fost demarate iniţial cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

În urma extinderii cercetărilor a rezultat faptul că în noaptea de 8 – 9 aprilie, tânărul se afla pe o stradă din Roman, împreună cu alţi doi prieteni de 17, respectiv 19 ani, care trăgeau în joacă cu un pistol cu aer comprimat, supus autorizării, deţinut ilegal. La un moment dat, cel de 17 ani ar fi tras în coapsa stângă a tânărului de 26 de ani, rănindu-l. Pistolul în cauză, găsit de poliţişti într-o casă părăsită din Roman, a a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor.

La data de 10 aprilie, poliţiştii  au reţinut pentru 24 de ore tânărul de 17 ani, pe care l-au introdus în arestul IPJ Neamţ, sub aspectul comiterii infracţiunilor de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor şi uz de armă fără drept. Ulterior, Parchetul Roman a dispus faţă de acesta măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Ieri, 11 aprilie, poliţiştii au reţinerii pentru 24 de ore şi tânărul de 19 ani, care a fost introdus în arest, sub aspectul comiterii infracţiunilor de port şi uz de armă fără drept, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului Roman cu propunere de luare a unei măsuri preventive.


Admin
de Admin aprilie 12, 2019 11:56
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Urmăreşte-ne pe facebook!

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: telemneamt@gmail.com.