Un nou atelier de limba engleză, la Biblioteca Județeană

Admin
de Admin noiembrie 6, 2017 10:10

Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț organizează un atelier conversațional și creativ de limba engleză, în perioada 7 noiembrie 2017 – 23 ianuarie 2018. Cursul este destinat copiilor cu vârste cuprinse între 7 și 13 ani.

Atelierul va avea loc marți, o dată la două săptămâni, de la ora 15.00, cu durata de o oră. Înscrierile se fac gratuit la Secția de Arte, Multimedia, și Carte Străină „Victor Brauner“. Coordonatoarea atelierului este bibliotecara Lăcrămioara Dabija.

Atelierul are ca obiective dezvoltarea creativității, a abilităților de utilizare a limbii engleze, dezvoltarea armonioasă a personalității, găsirea unui răspuns la nevoia de joc și cunoaștere, precum și punerea în valoare a aptitudinilor creative ale participanților.

Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț are o tradiție lungă în promovarea învățării limbilor străine. Astfel, Biblioteca găzduiește un club de limba engleză în parteneriat cu Clubul Artis și coordonat de profesoara Cristina Hrab, în fiecare miercuri (între orele 17.00 și 18.00) și în fiecare joi (între orele 16.00 și 18.00), în Sala Atelier „Veronica Micle“.

De asemenea, în cadrul Bibliotecii Județene funcționează un curs de limba engleză pentru începători, destinat tinerilor și persoanelor adulte, în parteneriat cu Asociația Culturală ARES Piatra Neamț și profesoara Doina-Cecilia Iordăchescu, având o grupă de începători (luni și miercuri între orele 17.00 și 18.30) și o grupă de nivel intermediar (marți și joi între orele 17.00 și 18.30), în Sala Info-Club.


Admin
de Admin noiembrie 6, 2017 10:10
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: telemneamt@gmail.com.