Un bărbat din Roman a fost bătut și tâlhărit pentru 100 de lei

Admin
de Admin mai 8, 2020 15:46

Un bărbat din Roman a fost bătut și tâlhărit pentru 100 de lei

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au identificat persoana bănuită de comiterea infracțiunii de tâlhărie. Cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

La data de 6 mai, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați de către un bărbat de 59 de ani, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras o sumă de bani.

Imediat au fost demarate activitățile de cercetare și documentare, iar operativitatea cu care au fost desfășurate de polițiștii de investigații criminale a condus la identificarea persoanei bănuite de comiterea faptei, un bărbat de 31 de ani, din Roman.

Din cercetări a reieșit faptul că, în timp ce persoana vătămată se deplasa pe o stradă din Roman, cel în cauză l-ar fi acostat, iar prin exercitarea de acte de violență, i-ar fi sustras 100 de lei.

Ieri, în urma documentării activității infracționale, acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie.

Astăzi, bărbatul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.


Admin
de Admin mai 8, 2020 15:46
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: [email protected]