Un bărbat din Piatra Neamț și-a incendiat apartamentul în care se afla împreună cu copilul său

Admin
de Admin ianuarie 27, 2021 15:58

Un bărbat din Piatra Neamț și-a incendiat apartamentul în care se afla împreună cu copilul său

Astăzi, 27 ianuarie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că fostul soț va incendia locuința în care se află împreună cu fiul său minor. Este vorba de un apartament situat la primul etaj dintr-un bloc de locuințe din strada Grigore Ureche.

Imediat, la fața locului s-au deplasat polițiștii, fiind solicitat și sprijinul luptătorilor SAS. În momentul în care luptătorii SAS au pătruns în incinta imobilului celui în cauză, s-ar fi produs o explozie, urmată de izbucnirea unui incendiu.

Polițiștii au cerut sprijinul ISU Neamț. La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Piatra Neamț cu o autospecială complexă pentru intervenție, o autospecială pentru lucru la înălțime și o autospecială pentru stingere cu apă și spumă.

Potrivit informațiilor provenite de la ISU Neamț, incendiul s-a produs ca urmare a unei acumulări de gaze (de la butelii). Toți locatarii din bloc au fost evacuați.

Minorul și soțul femeii au suferit arsuri în urma exploziei. Copilul, în vârstă de 7 ani, a fost scos din imobil de un polițist, fiind transportat de un echipaj SAJ la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

”În acest moment, persoana bănuită de comiterea faptei se afla în custodia polițiștilor. Cercetarea la fața locului este în desfășurare, fiind informat și Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamț. Din cercetările preliminare efectuate a reieșit că, pe fondul unui litigiu cu fosta soție privind încredințarea minorului, bărbatul ar fi recurs la acest gest”, au declarat reprezentanții IPJ Neamț.

La locul evenimentului s-au deplasat reprezentanți din cadrul Primăriei Piatra Neamț și reprezentanți de la Inspectoratul de Stat în Construcții. Aceștia au evaluat starea imobilului după explozie și au decis ca oamenii se pot întoarce în siguranță în locuințele lor.


 

Admin
de Admin ianuarie 27, 2021 15:58
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget