Un bărbat din Bălțătești a încălcat ordinul de protecție, și-a bătut și amenințat fosta soție

Admin
de Admin iunie 23, 2021 13:20

Un bărbat din Bălțătești a încălcat ordinul de protecție, și-a bătut și amenințat fosta soție

Un bărbat din localitatea Bălțătești a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind bănuit ar fi exercitat acte de violență asupra fostei sale soții, încălcând astfel măsurile dispuse de instanța de judecată.

La data de 22 iunie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Crăcăoani au fost sesizați de către o femeie de 59 de ani, din Bălțătești, cu privire la faptul că fostul său soț a încălcat ordinul de protecție emis pe numele său.

Echipajul de poliție s-a deplasat la fața locului, iar din primele cercetări efectuate s-a constatat faptul că, un bărbat de 63 de ani, s-ar fi deplasat la domiciliul fostei sale soții, încălcând astfel măsurile dispuse prin ordinul de protecţie emis de Judecătoria Târgu-Neamţ.

Totodată, pe fondul unor discuţii în contradictorii, bărbatul ar fi amenințat-o și ar fi exercitat acte de violență asupra acesteia.

Cel în cauză a fost depistat de polițiști și condus la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare și încălcarea ordinului de protecție, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

În cursul acestei zile, bărbatul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.


Admin
de Admin iunie 23, 2021 13:20
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns