Un autoturism a luat foc în localitatea Slobozia, oraşul Roznov

Admin
de Admin martie 21, 2018 12:48

Noaptea trecută, în jurul orei 23:00, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la un autoturism în oraşul Roznov, satul Slobozia.

La locul evenimentului s-au deplasat trei echipaje de pompieri militari cu două autospeciale de stingere şi o autospecială SMURD (EPA) din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamţ. Pompierii militari au fost sprijiniţi în operaţiunile de stingere de un pompier voluntar cu o autospecială de stingere din cadrul SVSU Roznov.

Autoturismul a ars în totalitate. Flăcările s-au propagat la  locuinţa învecinată, unde a ars acoperișul (realizat din astereală lemn cu învelitoare din tablă) pe o suprafață de aproximativ 70 de metri pătraţi şi s-au deteriorat cca. 20 metri pătraţi izolaţie exterioară din polistiren şi tavanele de la trei camere.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost “efectul termic de la motorul cu ardere internă prin frecare/patinare”.


Admin
de Admin martie 21, 2018 12:48
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Urmăreşte-ne pe facebook!