Trei tineri de 16 ani au fost reţinuţi pentru tâlhărie

Admin
de Admin iunie 7, 2018 11:48

Marţi, 5 iunie, ofițerul de serviciu de la Poliţia municipiului Piatra Neamţ a fost sesizat de către o femeie de 41 de ani, din Bodești, despre faptul că în după-amiaza zilei de 4 iunie, în timp ce se deplasa pe strada Bistriţei, ar fi fost împinsă din spate de un tânăr dintr-un grup de trei care i-au sustras poşeta de pe umăr şi un telefon mobil din mână. Poşeta a fost recuperată de o persoană care trecea prin zonă. Din poşetă, victima a declarat că nu i-au fost sustrase bunuri sau bani și nici nu a suferit leziuni care să necesite îngrijiri medicale.

Polițiștii au demarat cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie, iar în urma investigațiilor efectuate au fost identificaţi și reținuți cei trei tineri bănuiți de comiterea faptei. Aceștia au vârsta de 16 ani, doi fiind din Zănești, iar al treilea din Roznov.

Telefonul a fost recuperat de polițiști și predat părții vătămate, iar cei trei tineri au fost introduşi în arestul IPJ Neamţ pentru 24 ore, urmând ca astăzi să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ cu propunere de arestare preventivă.


Admin
de Admin iunie 7, 2018 11:48
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Urmăreşte-ne pe facebook!