Trei bărbaţi cercetaţi penal după ce au fost prinşi băuţi în trafic

Admin
de Admin septembrie 3, 2018 10:29

Poliţiştii au depistat trei bărbaţi care conduceau autoturisme având o alcoolemie peste limita legală. Cel de-al treilea este cercetat în plus şi pentru conducere fără permis de conducere.

Vineri, 31 august, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Sagna au depistat un bărbat de 45 de ani, în timp ce conducea pe DC 60 din localitatea Bîra, un autoturism, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de peste 1.40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În seara de 1 septembrie, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Sagna, au depistat  un bărbat de 41 de ani, din Roman, în timp ce conducea pe DC 60 Bîra, un autoturism, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

Fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de peste 0.70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În ambele situaţii, poliţiştii au condus persoanele în cauză la spital, unde le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Celor doi conducători auto, poliţiştii le-au reţinut permisele de conducere, fiind cercetaţi în continuare sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul fiind sub influenta băuturilor alcoolice.

Tot sâmbătă, 1 septembrie, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Târgu Neamţ, au oprit un bărbat de 32 de ani, din Răuceşti, care se deplasa sinuos pe drumul comunal din Răuceşti, la volanul unei autoutilitare.

Poliţiştii l-au verificat în bazele de date şi au constatat faptul că nu poseda permis de conducere.

Întrucât emana halenă alcoolică, bărbatul a fost supus şi testării cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de peste 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii continuă cercetările asupra bărbatului sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.


Admin
de Admin septembrie 3, 2018 10:29
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Urmăreşte-ne pe facebook!

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: telemneamt@gmail.com.