Patru tineri reținuți pentru trafic de droguri

Admin
de Admin noiembrie 6, 2017 09:50

Polițiștii de combatere a criminalității organizate și procurorii DIICOT din Neamț au depistat, în flagrant delict, 4 tineri care intenționau să comercializeze 50 de grame de cannabis.

În seara zilei de 1 noiembrie, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Neamţ, sub coordonarea procurorilor DIICOT – BT Neamț, au prins în flagrant delict, în municipiul Piatra Neamț, 4 tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 28 de ani, în timp ce desfășurau activități de aprovizionare, comercializare și consum propriu de droguri de risc. Asupra acestora, au fost găsite aproximativ 50 de grame de cannabis.

Ulterior, la domiciliile acestora, au fost efectuate trei percheziții, în urma cărora au fost ridicați 750 de lei, telefoane mobile, un cântar electronic precum şi aparate de mărunţit, folosite în activitatea infracțională.

Trei dintre aceștia au fost reținuți pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc, deţinere de droguri de risc, în vederea consumului propriu, iarfaţă de tânărul de 17 ani s-a dispus măsura controlului judiciar.


Admin
de Admin noiembrie 6, 2017 09:50
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget