Tânăr din Piatra Neamţ reţinut pentru infracţiunea de tâlhărie calificată

Admin
de Admin septembrie 4, 2018 12:54

Un tânăr de 18 ani, din Piatra Neamț a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Neamț.

Duminică, 2 septembrie, în urma activităților operative desfășurate, poliţiştii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Piatra Neamț au reușit identificarea unui tânăr de 18 ani, din Piatra Neamț, bănuit de comiterea infracțiunii de tentativă la furt calificat.

În fapt, la data de 1 septembrie, tânărul ar fi încercat să sustragă o bicicletă, ce aparținea unui bărbat de 36 de ani, prin tăierea sistemului antifurt și care era asigurată la etajul patru al unui imobil, situat pe strada Dimitrie Leonida, din Piatra Neamț.

În urma investigațiilor desfășurate,  polițiștii au constatat că tânărul se afla sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru comiterea unor infracțiuni similare.

În baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă la furt calificat, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Neamț.

Astăzi, acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţii infracţionale a tânărului.


Admin
de Admin septembrie 4, 2018 12:54
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Urmăreşte-ne pe facebook!

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: telemneamt@gmail.com.